Забава

Зелен ѕид за да имате модерна и убава сенка

Зелените ѕидови стануваат се повеќе „ин“ во хортикултурата, и се повеќе можеме да ги приметите по урбаните дворови. Погледнете еден таков подолу:

Тагови

Поврзани вести