Патувања
  14/07/2021

  Nat Geo: 8 места кои не смеете да ги пропуштите во Охрид

  Охридското Езеро се смета за едно од најголемите природни езера во Европа и се наоѓа на списокот на светското наследство…
  Патувања
  29/06/2021

  Неразвиени медитерански бисери што ќе ви го освојат срцето

  Тука ќе најдете прекрасна природа, чисто море, прекрасни градови и повеќе простор за себе. Леванцо, Италија Островот лоциран веднаш до…
  Патувања
  13/04/2021

  Пустина среде зеленило чиј песок е во седум бои

  Маврициус има една необична коинциденција, а тоа е дека една од неговите најпознати туристички атракции е прилично слична на неговото…
  Патувања
  15/06/2020

  12 ЕКО ХОТЕЛИ КОИ ЌЕ ВЕ ВООДУШЕВАТ!

  Подигајќи ја свеста за потребата од заштита на животната средина, хотелите со знак „eco-friendly“ стануваат сè попопуларни, а гостите сè…
  Патувања
  23/04/2020

  За момент да избегаме од реалноста – 20-те најубави острови на светот

  За време на доделувањето на наградите, читателите на овој славен магазин имаат прилика да гласаат за своите омилени туристички компании,…
  Патувања
  12/04/2020

  Фотографии од празните улици и плоштади во Рим

  Празните улици и плоштади во Рим низ фотографии. Вообичаено преполниот Рим изминативе недели има сосема поинаков лик. На многумина ни е тешко…