Фото

Фото

Прекрасна фотографија: Сливот на Вардар во Бело море, од Дојран до Солунскиот залив

Прекрасна фотографија на твитер од Македонија со Дојранско езеро и Солунскиот залив Коментар: Дојранско езеро, Солунско поле и сливот на…
Природа

Најдобрите фотографии на поларната светлина избрани за 2021 како да се од друг свет

Популарниот блог за патување и фотографија  Capture the Atlas  и оваа година го организираше изборот на најдобра фотографија на поларна светлина.и оваа…
Фото

Заливот Фанг Нaга беј во Тајланд

Заливот Фанг Нaга во Тајланд,  лежи помеѓу копното на јужниот дел на Тајланд и островот Пукет . Познат како Национален парк…
Фото

Победничките фотографии од природата за 2019-та

Неодамна беа објавени победниците на натпреварот за Најдобар фотограф на природа за 2019-та, а како што ќе видите и самите,…