ЦЕНИ

Позиција: 1 и 2
Димензија: 720 x 90
Неделен закуп фиксни банери: 30.750 ден.

Позиција: 3 и 4
Димензија: 300 x 600
Неделен закуп фиксни банери: 30.750 ден.


*Цената не вклучува изработка на банер
*Банерите се појавуваат на насловна и внатрешна страна
*Наведените цени се без вклучен ДДВ 18%
*Цените не важат за изборни кампањи


Контактирајте нѐ