Забава

Еве како изгледа 7 годишно верно пријателство помеѓу коњ и мачка

Мачката Морис и коњот Чампи се најдобри пријатели веќе 7 години. Тие ги поминуваат целите денови заедно, а Морис секое утро обожава да му скока на грбот на Чампи, па така оди на „возење “ во природата.

Погледнете како изгледаат моментите поминати во дружење…

Пријателство без граници: Овие коњ и мачка се пријатели повеќе од 7 години

Пријателство без граници: Овие коњ и мачка се пријатели повеќе од 7 години

 

Пријателство без граници: Овие коњ и мачка се пријатели повеќе од 7 години

Пријателство без граници: Овие коњ и мачка се пријатели повеќе од 7 години

Пријателство без граници: Овие коњ и мачка се пријатели повеќе од 7 години

Пријателство без граници: Овие коњ и мачка се пријатели повеќе од 7 години

Пријателство без граници: Овие коњ и мачка се пријатели повеќе од 7 години

Пријателство без граници: Овие коњ и мачка се пријатели повеќе од 7 години

Пријателство без граници: Овие коњ и мачка се пријатели повеќе од 7 години

Пријателство без граници: Овие коњ и мачка се пријатели повеќе од 7 години

Пријателство без граници: Овие коњ и мачка се пријатели повеќе од 7 години

Пријателство без граници: Овие коњ и мачка се пријатели повеќе од 7 години

Тагови

Поврзани вести