Патувања

Фотографии од празните улици и плоштади во Рим

Празните улици и плоштади во Рим низ фотографии. Вообичаено преполниот Рим изминативе недели има сосема поинаков лик. На многумина ни е тешко да го замислиме како би изгледал градот празен, а сега имаме прилика да го видиме токму тоа, преку фотографиите објавени на Европската агенција за фотографии (ЕПА).

фото: Епа

Фото: ЕПА

Фото: ЕПА

Фото: ЕПА

ФОТО: EПА

ФОТО: ЕПА

ФОТО: ЕПА

ФОТО:ЕПА

ФОТО: ЕПА

ФОТО: ЕПА

Тагови

Поврзани вести