Свет

Како би можела да изгледа една модна колекција во 2050 година!

Фотографии создадени од вештачката интелигенција кои се обидуваат да прикажат како би можела да изгледа  една модна колекција во 2050 година.

“Замислете ја иднината во која немаме чист воздух и секој од нас треба со себе да носи боца со кислород како би можеле да дишеме”

Ова се зборовите и слоганот од кампањата која треба да не замисли сите нас со цел да превземеме чекори и да ги сопреме сите оние кои сакаат да не донесат до оваа лудило!

Направено од; @Rashani Weerakoon

 

Тагови

Поврзани вести