Македонија

Искршени младите садници во Карпош

Без зборови и коментар!
Скршени млади садници во Карпош на булeвар „Илинден“.


– Само прашуваме: Зошто? – прашуваат од ЈП „Паркови и зеленило“ споделувајќи ги овие тажни фотографии полни со нецивилизација и дивјаштво.

Тагови

Поврзани вести