Вести

Вардар утрово во кафеава боја

На Фејсбук утрово се проширија  фотофрафии од реката Вардар на кои се гледа дека водата се претворила во кафена.

Причината за загаденоста засега не е позната, но според коментарите на Фејсбук.

Непознато е зашто дошло до ваква непријатна глетка и кои се причините  за големо загадување на водите во реката Вардар.

Тагови

Поврзани вести