Македонија

Без вода денеска дел од Радишани

Без вода денеска од 13:35 часот до завршување на дефектот ќе бидат корисниците од улица „Радишанска“ зграда број 19 и 20.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализациај“ прекинот е поради уличен дефект на водоводна мрежа ф-100 м.м.на улица  Радишанска 19/2.

Тагови

Поврзани вести