Живот

Спектакуларен момент кога случајно ќе снимиш снежна лавина

Масивна снежна лавина го прекина снимањето на селфи видео на еден турист додека свирел покрај езеро во Непал.

Додека се снимал како свири на гитара пред прекрасно природно опкружување, одеднаш слушнал силни звуци кои доаѓале од снежниот врв на планината зад него.

Набргу, сведочел на масивна снежна лавина, а сведок на тој момент е и човек кој возел кајак на кристално чистото езеро, а во позадина се слушаат и возбудени гласови на други туристи.

За среќа, никој не е повреден, стои во описот на видеото.

Тагови

Поврзани вести