Македонија

Нови бебиња во скопската зоолошка градина

Добредојде за малата Тинче. Се роди уште едно бебе од видот елени лопатари.

Воeдено имаме уште едно прекрасно бебе. Малиот фраер од видот на џуџести кози е неодолив, објавија од ЗОО-Скопје својата Фејсбук страна.

 

 

 

 

 

 

Тагови

Поврзани вести