Живот

Angry Birds во реалниот живот преку објективот на Ossi Saarinen

Намќорести, смешни и преслатки птици кои потсетуваат на Angry Birds од вистинскиот живот во серијалот на финецот Ossi Saarinen.

Финската филозофија за природата се отсликува во самиот серијал. Некои од фотографиите се напревени на – 20 степени целзиусови под нулата. Оси стрпливо чека и ги набљудува малите пријатели заедно со неговата камера. Негова цел е да ја побуди свесноста за грижата околу природата преку својот серијал.

        

Тагови

Поврзани вести