Живот

Јагне со 5 нозе родено во Австралија (ВИДЕО)

На фарма во Коџанап, Западна Австралија, се родило јагне со пет нозе.

Јагнето и покрај генетското пореметување се чувствува одлично, а сопственикот најмногу се изненадил кога ја здогледал петтата нога како му виси под главата.

Јагнето го добило името „Ѕвездена риба“. Видеото на кое сопственикот го покажува јагнето за кратко време стана вирално.

Тагови

Поврзани вести