Свет

Планините на Босна и Херцеговина покриени со снег

Снегот кој вчера попладне почна да паѓа на планините во Босна и Херцеговина, продолжи и во текот на ноќта.

Снег врни на Јахорина, Бјеласница и на Влашица.

Од хидрометеолорошкиот завод најавуваат дека врнежите од снег ќе продолжат и во наредните денови во поголем дел од земјата.

Тагови

Поврзани вести