Природа

Зелениот вулкан на Исланд ќе ви го одземе здивот (ВИДЕО)

Главната авиокомпанија на Исланд – „Ајсландејр“ им посакува добредојде на посетителите на оваа островска земја со воздушен поглед што го одзема здивот и нуди прекрасна глетка на некои од најубавите места во Исланд.

Видеата, во кои има сцени од фјордови, кањони и зелен вулкан, се придружени со аудионарација што ги опишува геологијата и чудата на Исланд.

Со сезона на набљудување на поларната светлина од октомври до април, авиокомпанијата е подготвена да обезбеди инспирација за вашиот следен одмор – или само за оние што бараат бегство од удобноста на своите домови.

Тагови

Поврзани вести