Храна

Здраво,вкусно и брзо, се подготвува нов видео серијал со Шеф Никола Мишковски!

Нов серијал за брза подготовка на вкусни рецепти започна со снимање во скопски Камник

Се надеваме дека со ова видео остварување на гледачите ќе им помогнеме со нови идеи за навистина вкусни рецепти кои брзо се подготвуваат, а се со врвен квалитет и вкус – вели за Екобаланс шеф Никола Мишковски

Шеф Никола Мишковски

Темата на првите епизоди се  рецепти со печурки во масло, како и рецепти со крем од печурки чија  популарност се зголемува од ден на ден и кај нас.Подготовката на новите рецепти македонскта публика ќе има можност да ја види многу скоро.

Тагови

Поврзани вести