Македонија

Граѓаните да внимаваат и медицинскиот отпад да не го фрлаат во контејнерите

Комунална хигиена работи со полн капацитет за да ги дезинфицира улиците и хигиената да се одржува на највисоко можно ниво. Од таму велат дека обемот на работа е зголемен, и апелираат до граѓаните да внимаваат со отпадот, бидејќи во контејнерите наоѓаат и медицински отпад поради што морале да ги повикуваат екипите на Дрисла.

Тагови

Поврзани вести