Свет

(ВИДЕО) ЗА ВОСХИТ – Направил куќа и базен од кал користејќи наједноставен алат: Никој не може да поверува како ова му успева!

Каде има волја има и начин…
Овој човек со таква упорност прави куќи „среде никаде“ и користи само стап. Неговиот начин на градење, вештина и способност наишол на одобрение од експерти за градежништво, низ целиот свет.
Само погледнете како тој од кал направил куќичка со базен на место каде што земјата беше запуштена.
Навистина – неверојатно!

Тагови

Поврзани вести