Вести

Човек исцртува стрелки на часовник секоја минута(видео)

Прекрасна инсталација на аеродромот во Амстердам

Прекрасна идеа спроведена на Амстердамскиот аеродром, погледнете го ова интересно видео:

Стрелките на овој огромен часовник се цртаат во вистинско време, се чини дека човек ги слика, но сепак е илузија ова е само видео кое се проектира и изгледа како навистина да има човел во позадина кој ги црта стрелките.Видеото се проектира 12 часа и потоа се повторува.

Тагови

Поврзани вести