Забава

Стјуардеси сами во авион

Сигурно не сте виделе што прават стјуардесите кога ќе останат сами во авион. Додека се на работа, обраќањето кон гостите е строго на дистанца.

Освен шеги, насмевки и љубезност, екипата која е сочинета од повеќе жени е професионална и воздржана.Меѓутоа, на мажите многу повеќе ќе им се допадне ова видео, погледнете како се забавуваат овие убавици:

Тагови

Поврзани вести