Македонија

Се чистат сливниците и шахтите во градот

Екипите на јавното претпријатие „Водовод и канализација”, по дождовите во текот на минатата вечер, од раните утрински часови започнаа со активности за расчистување и непречено функционирање на атмосферската канализациона мрежа.

 

Како што информираат од претпријатието, се врши расчистување и проверка на функционалноста на сливниците и шахтите во сите општини на територијата на град Скопје.

Тагови

Поврзани вести