Македонија

Пролет во Скопје во време на полициски час(ФОТО)

Будењето на природата на празните скопски улици, без нас…

IMG_20200414_080915_resize

 

IMG_20200414_080945_resize

 

IMG_20200414_081027_resize

 

IMG_20200414_081115_resize

 

IMG_20200414_081148_resize

 

IMG_20200414_081220_resize

 

IMG_20200414_081252_resize

 

IMG_20200414_081403_resize

 

IMG_20200414_081428_resize

 

IMG_20200414_081501_resize

 

IMG_20200414_081531_resize

Тагови

Поврзани вести