Екобаланс ТВ

ЕКОБАЛАНС

ТВ магзинот ЕКОБАЛАНС одсега на Македонската Телевизија секоја сабота во 11.55 часот , единствениот и најдобр тв магзин за екологија и заштита на природната средина.Секогаш интересни содржини, новитети и несекојдневни теми…гледајте не

 

Тагови