Македонија

На плоштад “Македонија” од денес започнува пчеларскиот саем

Со почеток од денес па се до недела на централниот плоштад во Скопје ќе се одржи „Вториот пчеларски саем на Македонија”
Главен покровител и домаќин на овој саем е Град Скопје, а организатор е Пчеларската федерација на Македонија.
На поставените штандови на плоштадот „Македонија”, ќе бидат изложени мед и пчелни производи од цела држава, како и пчеларска опрема.
Тагови

Поврзани вести