Свет

Во Сибир процвета дрвото БОРА: Убавината што се гледа само еднаш во 100 години!

Природниот феномен се случил во Јакутија, Сибир. Медиумите посветени на градинарството известуваат дека дрвото Бора процветало, и нема ништо чудно што овие светло-црвени цветови ја гледаат светлината само еднаш во сто години.

Погледнете како изгледа убавината на оваа природна реткост.

Тагови

Поврзани вести