Вести

ЛЕОНА лансира крем со врвен квалитет и најголемо количество на лешник досега направен кај нас (ВИДЕО)

Брендот ЛЕОНА кој го произведува „ЛИОН“, од денес лансира нов висококвалитетен производ под името "ЛЕОНА ПРЕМИУМ КРЕМ".

По направените анализи и испитувања со цел да се достигне врвен и посебен вкус  „Лион“ конечно започна со производство на новиот премиум крем под брендот Леона со два вкуса: црн крем со 13% лешник и мешан (црн и бел) крем со 7% лешник, кој може да се носи со врвните светските брендови.

Промотивно видео за ЛЕОНА ПРЕМИУМ КРЕМ:

Врвниот квалитет го гарантираат внимателно избраните суровини и големото количество лешник од докажано природно висококвалитетно сертифицирано потекло. Овој единствен домашен производ е вистинско освежување и новитет кој ќе донесе беспрекорен вкус и ќе претставува вистинско уживање за секој што ќе го проба.

“Дистрибуцијата е започната, а ЛЕОНА ПРЕМИУМ КРЕМОТ ќе може да го купите во сите подобро снабдени маркети низ Македонија” велат од ЛИОН

Тагови

Поврзани вести