Забава

“Celsius” совети – Завидно тело во еден чекор

Стравот од ширењето на коронавирусот ги задржа клиентите настрана од  козметичките и фризерските салони како и од теретаните. Во период на карантин и изолација многумина пробаа сами да се потстрижат дома, некој повеќе некој помалку успешно, но многумина ги вратија и своите килограми.  А со оглед на тоа дека пред праг ни е летото, речиси секоја втора девојка и жена се соочува со вишокот килограми, кои знаат да влијаат и те како на нашата самодоверба.

Добро познато ни е дека вештите раце на вработените во “Celsius” имаат решение за секој наш “проблем”, па без разлика на годишното време, тие секогаш се стремат на иновативен, безболен и ефикасен начин да ги отстранат вишокот килограми и целулит на нашето тело во што пократок период.

Во моментов најмноќната технологија за постигнување на брзи резултати е CRYO VAC.

CryoVAC технологијата се базира на постепено, контролирано ладење на ткивото на кожата и затоа е значително посигурно во обликувањето на телото. Со CryoVAC апликаторот, голема површина на ткивото може да се олади брзо и лесно. Уредот овозможува комбинација на CryoVAC терапија и радијална ендотермична терапија (RDT®) до совршена форма на телото.

Уредот содржи широк спектар на различни RDT® апликатори, што ви овозможува да постигнете исклучителни резултати, како на вашето тело, така и на лицето. Со Cryo VAC технологијата не се губи телесната течност(вода),туку само вишокот маснотии. Третманот е наменет особено за лица кои имаат вишок маснотии во подрачјето на стомакот,струкот,грбот и бутините.

Решението за проблемот е далеку видливо. На вас останува единствено да ги исконтактирате и да го закажете својот термин.

Чекорете гордо, чекорете самоуверено!

 

Тагови

Поврзани вести