Екобаланс ТВ

Успешно завршена втората сезона на ТВ магазинот ЕКОБАЛАНС

Успешно завршена втора сезона на ТВ магазинот ЕКОБАЛАНС, благодарност до сите учесници, а особено до секој еден од 2-та милиони гледачи кои не следеа пред малите екрани!

Во меѓувреме следете ги нашите репризни изданија, а со нови содржини се гледаме на есен

Се надеваме дека допринесовме за подигање на свеста за заштита на животната средина и здравиот начин на живот.Во продолжение може да погледнете еден мал дел од темите кои ги засегнавме во втората сезона

Тагови