Свет

Соросоидите имаат нов газда

92 годишниот Џорџ Сорос му ја предаде својата империја вредна 25 милијарди долари на синот Алекс Сорос. Стариот вика, заслужил.

Алекс е втор најмлад од децата на Сорос, има 37 години, сака хип-хоп и живот на висока нога, навива за Њујорк Џетс.

Престолонаследникот кој во декември стана прв човек на Отвореното општество вика дека татко му не бил толку по политика колку него, па тој допрва ќе ја загрева машинеријата на таа тема, како прво, да го спречи Трамп во новиот обид да се кандидира за претседател

Како ќе се покаже новиот газда кон неговите поданици во Македонија наскоро ќе дознаеме. Секако наследното пренесување од татко на син не им смета и никако не претставува проблем за нивните послушници и слуги ширум светот кои се залагаат за т.н.”демократија” и разни видови т.н. “права”

Тагови

Поврзани вести