Македонија

Се роди машко еленче во Зоолошката

Во вторникот во Скопската зоолошка градина се роди еленче лопатар.

Како што информираше портпаролот во Зоолошката градина, Тина Мисковска, се работи за машко бебе.

Додека Зоолошката добива нови жители, постојните, како што се верверичките, на летните горештини се разладуваат со лубеница и сладолед.

Тагови

Поврзани вести