Живот

Светнете ги сами теписите со најевтината намирница

Сите знаеме за содата и тоа колку е таа корисна и колкава примена има во домаќинството, не само за готвењето, туку и за корисни трикови кои ни го олеснуваат секојдневието и ни заштедуваат пари.Со оглед на тоа дека почнаа температурите да одат нагоре и дека доаѓа лето, периодот кога сите переме теписи, ние ви нудиме евтин трик со кој ќе го замените перењето теписи за кое даваме многу пари.Прво убаво ислистете го тепихот со правосмукалка, па со памучна крпа која ќе ја ставите во вода, ставете и сода и секаде истријте.

Ова е неверојатно средство за дезинфекција кое ја враќа чистота и сјајот на теписите, а не чини воопшто.

Тагови

Поврзани вести