Забава

Запознајте го Лео: Зајчето без уши кое изгледа како бебе лав

Ушите секогаш биле најпрепознатливата карактеристика на зајците и е тешко да се замисли како би изгледале без нив. Како и да е, природата работи на необични начини, а понекогаш дури се раѓа и зајак без уши. Неодамна, едно вакво зајче се роди во Ирска. Веројатно поради генетска мутација, малото зајче дошло на овој свет со малку поинаков изглед од другите зајци. Сопственичката одлучила да го нарече Лео поради тоа што малото зајче изгледа како бебе лав.

 

Запознајте го Лео: Зајчето без уши кое изгледа како бебе лав

Запознајте го Лео: Зајчето без уши кое изгледа како бебе лав

Запознајте го Лео: Зајчето без уши кое изгледа како бебе лав

Запознајте го Лео: Зајчето без уши кое изгледа како бебе лав

Запознајте го Лео: Зајчето без уши кое изгледа како бебе лав

Тагови

Поврзани вести