Вести

Галеб среде улица во Рим проголта цел стаорец (ВИДЕО)

Видеото неодамна е снимено во Рим и има добиено неколку милиони прегледи. „О боже“, може да се слушне снуимателот во моментот кога птицата го проголта глодарот.

Многу интернет корисници се пожалија на недостаток на хигиена на улиците на Рим и на насобраните ѓубре во центарот на градот, што привлекува стаорци.

„Галебите се предатори. Во градот тие јадат глодари наместо риба“, е еден од коментарите под снимката. „Рим е готов. Галебите се поефикасни од властите“, е друга реакција.

Тагови

Поврзани вести