Македонија

Шар Планина ќе стане национален парк

Македонија има прекрасна природа и добро е што полека, но сигурно почнуваме тоа да го цениме повеќе.

Веста дека Шар Планина станува национален парк нѐ израдува сите.

По тој повод ги собравме најубавите Инстаграм фотки од овој македонски дар од природата:

 

Тагови

Поврзани вести