Македонија

ФОТО: Матка се дави во ѓубре

На социјалните мрежи денoвиве осамнаа фотографии од излетничкото место „Матка“ по прославата на Голема Богородица.

Кеси со ѓубре, остатоци од храна, пластични шишиња и што уште не.

До каде оди совеста на луѓето, зошто ја уништуваме природата?

Тагови

Поврзани вести