Македонија

Нова депонија кај ПМФ

Екипи на Инспекторатот спречија непрописно одлагање на кабаст отпад и создавање дива депонија во близина на комплексот на Природно математички факултет во Гази Баба.

– Сторителот е најден преку сигурносни камери на комплексот и ќе биде соодветно казнет – информираат од Инспекторатот.

 

Тагови

Поврзани вести