Македонија

Скопје град на духови, како изгледа главниот град за време на најдолгиот полициски час (ВИДЕО)

Пандемијата со коронавирусот низ целиот свет ги остави едни од најпознатите градови со празни улици, а истото се случува и во нашата земја откако ги живееме последните часови од најдолгиот полициски час во историјата на државата.

Скопје како никогаш досега можете да го погледнете преку  оваа видео снимка со дрон направена овој викенд за време на полицискиот час.

Главниот град буквално личи на град на духови, погледнете како изгледа низ снимките направени со дрон од Љубомир Бубе Домазетов:

Тагови

Поврзани вести