Фото

Џогерот не служи само за чистење подови

Џогерот не служи само за чистење подови. Нуркачот Оливер Фолц со џогер ја брише морската желка Спиди во аквариумот SeaLife во Шлезвиг Холштајн, Германија. Така пролетното чистење станува пролетно капење.

Тагови