Живот

Еве како изгледа една застрашувачка средба на планинар со пума, долга 6 минути (ВИДЕО)

Планинар во американската сојузна држава Јута доживеал средба со пума која траела 6 минути, време во кое пумата се обидела неколку пати да го нападне.

Планинарот Кајл Бургес останал неповреден од средбата, но вели дека ако сакала пумата можела слободно да го убие.

Тагови

Поврзани вести