Македонија

Хаварија на Лепенец!(видео)

Видео овјавено од граѓански активист покажува еколошка катастрофа на реката Лепенец во близина на сепарацијата кај село Орман со повикува на реакција на надлежните!

 

Тагови

Поврзани вести