Живот

Природата е неверојатно светско чудо

Призори пред кои буквално застанува здивот…
Човекот до денес научил безброј начини да ја модификува природата, но сеуште никој од нас не знае да направи чудо и ваква убавина, пред одреден призор буквално да се занеми…

Езеро на Медузи, Палау

 

Антелопе кањон, Аризона

Национален парк Банф, Канада

Кападокија, Турција

 

Тагови

Поврзани вести