Свет

3 март Светскиот ден на дивите животни и растенија

Денес е Светскиот ден на дивите животни и растенија и ни дава можност да ги славиме различните форми на живот на нашата планета и земја. Да ги заштитиме и чуваме.

Тагови

Поврзани вести