Храна

20 цреши 10 пати се поделотворни од аспирин

Темните цреши се одлични за нашето здравје, па затоа секогаш кога купувате, изберете вакви.

Тие ги пеглаат борите на лицето и спречуваат да настане целулитот.

Дефинитивно ако има природен лек од дрвата тоа се црешите. Го јакнат имунитетот, крвната слика, погодни се за срцето, коските и се природно средство за ублажување на реумата.

Го елиминираат и вишокот киселини во мокрачата и се борат со артритис.

20 цреши 10 пати се поделотворни од аспирин.

Тие се богати и со витамини и антиоксиданси кои спречуваат стареење на кожата.

Тагови

Поврзани вести