Македонија

Фото: Кејот во центарот на Скопје тоне во ѓубре, наместо шеталиште стазите се дива депонија

Граѓаните реагираат за катастрофалната состојба на кејот во центарот на Скопје.

 

-Кејот во центарот на Скопје тоне во ѓубре, наместо шеталиште стазите се дива депонија, пишува на Фејсбук групата „Спиеш ли мирно Јани Макрадули?“

Тагови

Поврзани вести