Македонија

Вандализам: уништен дел од фонтаната под споменикот на Александар Македонски

На социјалните мрежи се споделува фотографија каде се гледа дека е уништен  дел од фонтаната на скопскиот плоштад под споменикот на Александар Македонскиобјави ТВ Сител.

На фотографија може да се види дека искршен е дел од фонтаната на северната страна .

Тагови

Поврзани вести