Македонија

Уништени канделабри во скопски Аеродром

-Еве како го прославиле празникот Илинден некои наши домаќини патриоти. Делото го извршиле  ноќта меѓу 2 и 3 август во друштво со стаорци и утки. Уништени се, искорнати и искршени над 10 канделабри – светилки во Паркот со фонтани кај Хотелот Русија во Аеродром.

Тагови

Поврзани вести