Македонија

Скопје доби нов жител, бебе-мајмунче.

И во фамилијата патиси утрово имаме ново бебе. Мајката во мир и тишина уживе во првите моменти со своето новороденче, се вели во објавата од ЗОО.

Тагови

Поврзани вести