Забава

Розова месечина во понеделник

На 30. април ќе биде полна Месечина која уште и ќе биде Розева Месечина. Таа се смета за најмагична полна Месечина во години, а оваа која ќе засјае на 30. април носи подароци и лекции а секој хороскопски знак, а оние кои најмногу ќе ги погоди ги очекуваат бројни предизвици.

Полната Месечина во Шкорпија е задолжена за големи трансформации и е идеален период да се ослободите од некои работи и да го исчистите тоа што не ви треба. Шкорпијата претставува смрт и повторно раѓање, безусловна љубов, но и свесност. Шкорпијата носи сила и безусловна љубов, а на површина може да донесе и его и завист.

Стрелците, Близнаците, Водолиите, Шкорпиите и Лавот мора да донесат свесни и добро размислени избори кога ја употребуваат силата на оваа Полна Месечина, за негативно да не се одрази на нивната животна енергија. Стрелците особено мора да размислат колку љубов и поддршка очекуваат од партнерот, а колку се подготвени да ја возвратат.

Близнаците енергијата од Розевата Месечина ќе ја искористат за да развијат и зајакнат. Кај Шкорпиите оваа Месечина ќе биде фокусирана на интимните врски. На Водолиите оваа Месечина ќе им донесе нови работни проекти кон кои треба да ја усмерат енергијата.

Лавовите треба да обрнат внимание на врските, бидејќи иако сите сакаат да бидат во нивна близина, врските не можат да им успеат само поради нивното дивеење. Оваа полна Месечина ќе донесе подобрување во семејните односи на овие хороскопски знаци и односите со блиските, особено со сопругите. Ќе бидете емотивни и чувствителни. Искористете го овој период за да подобрите некои работи, а енергијата на полната Месечина ќе ви помогне во тоа.

Тагови

Поврзани вести