Живот

Рај на Земјата – најубавите природни базени

Природата е неверојатна, а нејзините креации се неповторливи и оставаат без здив. Ова се неколку природни базени кои нема кој не би сакал да ги доживее.

  1. То Суа, океански базен, Самоа

  2. Плажа Гулпиури, Шпанија

  3. Рока Вечиа, Италија

  4. Скриената плажа, Мексико

5. Памукале, Турција

Тагови

Поврзани вести